Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn heel makkelijk schoon te maken en te bedienen, om deze reden worden ze vaak gebruikt in meerdere ruimtes van het huis. Omdat het aluminium vochtbestendig is, is dit type jaloezie vooral heel geschikt voor zowel de keuken als de badkamer.

Aluminium jaloezieën

Heb je rekening te houden met een strak budget? Ook dan zijn aluminium jaloezieën een uitstekende keuze! Zo komt dit type raambekleding vaak terug in studentenwoningen, en zie je aluminium jaloezieën daarnaast veel in kinderkamers. Let wel op: jaloezieën zijn niet 100% verduisterend waardoor het aan te raden is ze in de slaapkamer te combineren met overgordijnen.

 

Aluminium jaloezieën 

Jaloezieën zijn tijdloos, passen in vrijwel ieder interieur en zijn ook nog eens heel makkelijk te bedienen. Door te spelen met de lichtinval, creëer je met zowel houten als aluminium jaloezieën al snel veel sfeer in huis zonder inkijk van buitenaf.

Aluminium jaloezieën voor de badkamer of keuken 

Aluminium jaloezieën zijn heel makkelijk schoon te maken en te bedienen, om deze reden worden ze vaak gebruikt in meerdere ruimtes van het huis. Omdat het aluminium vochtbestendig is, is dit type jaloezie vooral heel geschikt voor zowel de keuken als de badkamer.

Heb je rekening te houden met een strak budget? Ook dan zijn aluminium jaloezieën een uitstekende keuze! Zo komt dit type raambekleding vaak terug in studentenwoningen, en zie je aluminium jaloezieën daarnaast veel in kinderkamers. Let wel op: jaloezieën zijn niet 100% verduisterend waardoor het aan te raden is ze in de slaapkamer te combineren met overgordijnen.

Aluminium of houten jaloezieën 

Ga je voor luxe of strak? Donker of licht? Met jaloezieën kun je alle kanten op en de materiaalkeuze kan een hele specifieke look & feel geven. Al zijn houten jaloezieën nu erg in trek vanwege de rijke en luxe uitstraling, passen aluminium jaloezieën uitstekend in een modern en strak interieur. Door te kiezen voor een matte finish creëer je daarnaast een unieke sfeer in huis, waarbij jouw raambekleding de echte eyecatchers van de ruimte wordt.

Keuze in aluminium jaloezieën 

Bij Home Raamdecoratie is er de mogelijkheid te kiezen tussen aluminium lamellen van 35 en 50 mm. Bij een jaloezie met 50 mm brede lamellen creëer je net iets meer lichtinval in huis, aangezien er minder lamellen worden gebruikt. Naast de breedte is er ook een ruime selectie aan kleuren om uit te kiezen, en bepaal je zelf of je jouw aluminium jaloezieën in- of op het kozijn monteert.

Heb je te maken met een draai – of kiepraam? Dan is het aan te raden om te kiezen voor zijgeleiding. De jaloezie wordt in dit geval voorzien van een draad dat door de lamellen wordt gespannen. Je lamellen blijven op deze manier strak tegen het raam hangen en zullen niet gaan klapperen, ook niet bij het openen van je raam.

Aluminium jaloezieën op maat 

Door jouw aluminium jaloezieën zelf geheel naar wens en op maat samen te stellen, wordt er een uniek product afgeleverd wat compleet naar jouw smaak is gecreëerd. Het is belangrijk je kozijnen vooraf goed op te meten zodat je aluminium jaloezieën precies passen en er achteraf niet meer bijgeschaafd hoeft te worden. Als eerste is het dan ook belangrijk om te bepalen of je jouw jaloezieën het liefst in het kozijn (in de dag) of op het kozijn (op de dag) gemonteerd wilt hebben.

Hierna gaat het opmeten beginnen! Om het je makkelijk te maken hebben wij bij HOME Raamdecoratie een praktisch stappenplan samengesteld die jou van a tot z begeleidt met het proces van inmeten. Zo wordt het meten een eitje en weet je zeker dat je straks niet voor verrassingen komt te staan.

Laat je het meten toch liever aan iemand anders over? Maak dan gebruik van ons gratis advies aan huis waarbij 1 van onze experts bij je op locatie komt om de verschillende opties te bespreken, een offerte samen te stellen én je kozijnen in te meten.

Bestellen en monteren  

Wil je jaloezieën bestellen maar ben je nog niet helemaal zeker van de keuze in kleur en materiaal? Vraag dan een aantal gratis kleurstalen aan, deze hebben we beschikbaar voor zowel onze aluminium als houten jaloezieën.