Bamboe jaloezieën

Bamboe jaloezieën hebben eigenlijk een beetje van het beste van zowel de houten als de aluminium jaloezieën. Bamboe is zeer licht en sterk maar ziet er ook zeer luxueus uit.

 

Bamboe jaloezieën

Op zoek naar bamboe jaloezieën? Home Raamdecoratie biedt een prachtige collectie jaloezieën die geheel op maat wordt gefabriceerd. Onze bamboe jaloezieën zijn van hoogwaardige materialen gemaakt, die duurzaam zijn verkregen en lang meegaan.

De voordelen van bamboe jaloezieën op maat 

Met jaloezieën bepaal je zelf hoeveel licht en inkijk je toelaat in je woning. Met het bedieningskoord draai je gemakkelijk de horizontale lamellen de juiste kant op, waarmee ze zich op elkaar aansluiten voor verduistering of zich openen voor meer lichtinval. Het hout van de lamellen geeft iedere woning een luxe uitstraling en de verschillende kleuren brengen elk hun eigen sfeer met zich mee. Bamboe lamellen zijn daarnaast ook prima te combineren met bijvoorbeeld overgordijnen, voor optimale verduistering en isolatie in huis.

Door bamboe jaloezieën op maat te bestellen, kom je niet voor verrassingen te staan en wordt jouw raamdecoratie kant en klaar bij jou thuis afgeleverd. Geen gedoe meer met zelf zagen of afsnijden dus!

Keuze in bamboe jaloezieën

Onze jaloezieën zijn gemaakt van Bamboe, een tijdloze houtsoort met een natuurlijke en moderne uitstraling. Doordat deze houtsoort goed gelakt kan worden, zijn onze bamboe jaloezieën beschikbaar in een groot kleurenpalet. Ga je voor een strak effect met zwart of kies je toch voor een naturellook?

Afgezien van het type houtsoort, is het ook mogelijk een keuze te maken in de dikte van de lamellen. Zo biedt Home Raamdecoratie lamellen van 35mm, 50mm en 65mm. Naast bamboe jaloezieën is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor de aluminium variant.

Vind hier onze collectie aluminium jaloezieën

Inmeten van je kozijnen

Voordat je van start gaat met het opmeten van je ramen, zul je moeten bepalen of je jouw jaloezieën op het kozijn (op de dag) of in het kozijn (in de dag) geplaatst wilt hebben. In het kozijn is een populaire keuze maar hoeft niet altijd de beste manier te zijn. Om de voor – en nadelen goed te begrijpen, raden we je aan verder te lezen in ons artikel: “Raamdecoratie ophangen | In de dag of Op de dag”.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het inmeten van je kozijnen? Maak dan gebruik van onze online meetinstructies. Met dit stappenplan kan het opmeten bijna niet fout gaan en worden jouw bamboe jaloezieën perfect op maat bij je thuis afgeleverd.

Hulp bij het bevestigen van je bamboe jaloezieën

Jouw bamboe jaloezieën worden geleverd met duidelijke montage-instructies zodat je thuis gemakkelijk aan de slag kunt. Als je het monteren toch liever aan iemand anders overlaat kun je daarnaast ook gebruik maken van onze montageservice. Voor slechts €32 plus voorrijkosten komen onze monteurs bij je langs om het werk uit handen te nemen, en hangen je bamboe jaloezieën binnen no time op de juiste plek!

bamboe jaloezieën bestellen 

Ben je al overtuigd? Bekijk dan onze collectie bamboe jaloezieën of vraag eerst een aantal kleurstaaltjes aan. Het is ook mogelijk gebruik te maken van onze gratis advies aan huis service waarbij één van onze specialisten bij je langs komt om de verschillende mogelijkheden voor bamboe jaloezieën te bespreken. Uiteraard is het dan mogelijk de verschillende kleuren en materialen met eigen ogen te bekijken, maar worden je kozijnen ook direct opgemeten en kan er vrijblijvend een offerte worden opgemaakt. Bij HOME Raamdecoratie maken we het voor jou zo makkelijk mogelijk om de raambekleding te vinden die past bij jouw woning en wensen!

Benieuwd naar onze collectie vitrageinbetweensrolgordijnen, duo rolgordijnen en horren? Browse dan op je gemak door onze website of neem contact op met één van onze servicemedewerkers!