Rolgordijnen lichtdoorlatend

Een rolgordijn is geschikt voor iedere kamer in huis. Kies bijvoorbeeld voor transparante of lichtdoorlatende stoffen in de woonkamer, zodat je wel je privacy behoudt maar niet direct het daglicht verliest. Voor een goede nachtrust is een verduisterende stof de juiste keuze. Het voordeel van een dikkere stof is dat het ook nog eens zonwerend werkt waardoor een ruimte minder snel opwarmt bij hoge temperaturen buiten. Het praktische van een rolgordijn is dat het makkelijk is om ze precies op de gewenste stand open te laten: zo blokkeer je bijvoorbeeld de felle zon maar laat je toch ook de rest van het daglicht binnen.

 

Rolgordijnen lichtdoorlatend

Online rolgordijnen op maat kopen? Maak dan hier je keuze uit onze ruime collectie! Welke stijl je ook zoekt voor jouw interieur, wij hebben raamdecoratie die altijd perfect past. Rolgordijnen zijn eenvoudig te bedienen met een oprolsysteem en koord. Zo zijn ze functioneel, maar met de kleur – en stofkeuze kun je alle kanten uit. Op deze manier creëer je met rolgordijnen op maat snel veel sfeer in jouw woonruimte.

Zijn standaard rolgordijn-maten niet geschikt voor jouw raam of ruimte? Wij bieden rolgordijnen op maat! Zodra je ons de gewenste maten doorgeeft, worden in het atelier de stoffen precies naar wens vermaakt tot een perfect passend rolgordijn. Door onze snelle levertijden worden binnen de kortste keren mooie rolgordijnen thuis afgeleverd die speciaal voor de afmetingen van jouw raam gemaakt zijn.

Bekijk onze collectie Rolgordijnen

Lichtdoorlatend  

Een rolgordijn is geschikt voor iedere kamer in huis. Kies bijvoorbeeld voor transparante of lichtdoorlatende stoffen in de woonkamer, zodat je wel je privacy behoudt maar niet direct het daglicht verliest. Voor een goede nachtrust is een verduisterende stof de juiste keuze. Het voordeel van een dikkere stof is dat het ook nog eens zonwerend werkt waardoor een ruimte minder snel opwarmt bij hoge temperaturen buiten. Het praktische van een rolgordijn is dat het makkelijk is om ze precies op de gewenste stand open te laten: zo blokkeer je bijvoorbeeld de felle zon maar laat je toch ook de rest van het daglicht binnen.

Ruime keuze in rolgordijnen op maat 

Wij hebben bij Home Raamdecoratie een grote collectie rolgordijnen en duo rolgordijnen op voorraad, waarbij er de mogelijkheid is te kiezen tussen verschillende kleuren voor zowel de cassette als de stof zelf. Het plaatsen van het rolgordijn kan zowel op het kozijn (op de dag) als in het kozijn (in de dag), en daarnaast is het mogelijk te kiezen uit het materiaal en de locatie van het bedieningssysteem. Al onze rolgordijnen en duo rolgordijnen zijn van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. De levering van jouw rolgordijn komt daarnaast met uitgebreide montage instructies waardoor het plaatsen een fluitje van een cent wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje in de webshop hieronder om inspiratie op te doen, of bestel direct online!