Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen (ook wel bekend als roljaloezieën) zijn een moderne combinatie van jaloezieën en rolgordijnen. Dit veelzijdige type gordijn bestaat uit banen transparante stof en banen verduisterende of semi-transparante stof. Deze banen wisselen elkaar af in de open stand, maar kunnen met een handige koordbediening ook vóór elkaar geschoven worden. Daarbij is het mogelijk te kiezen voor zo veel overlapping als je maar wilt. Met duo rolgordijnen kun je dus perfect controle houden over zowel privacy als lichtinval.

Duo rolgordijnen op maat

Duo rolgordijnen zijn naast stijlvol ook erg praktisch. De bediening gaat via één koord, en de ‘jaloezieën’ verzamelen geen stof zoals bij traditionele jaloezieën wel het geval is, zo zijn je duo rolgordijnen dus heel makkelijk schoon te houden! Ook kun je, net zoals met een gewoon rolgordijn, ervoor kiezen om het gordijn volledig omhoog te rollen of juist op precies de gewenste hoogte uitgerold te laten. Door de verschillende opties in kleur kun je met rolgordijnen alle kanten op en kiezen voor een speelse, strakke of juist serene look.

 

Duo rolgordijnen

 Duo rolgordijnen (ook wel bekend als roljaloezieën) zijn een moderne combinatie van jaloezieën en rolgordijnen. Dit veelzijdige type gordijn bestaat uit banen transparante stof en banen verduisterende of semi-transparante stof. Deze banen wisselen elkaar af in de open stand, maar kunnen met een handige koordbediening ook vóór elkaar geschoven worden. Daarbij is het mogelijk te kiezen voor zo veel overlapping als je maar wilt. Met duo rolgordijnen kun je dus perfect controle houden over zowel privacy als lichtinval.

Een praktische keuze

Duo rolgordijnen zijn naast stijlvol ook erg praktisch. De bediening gaat via één koord, en de ‘jaloezieën’ verzamelen geen stof zoals bij traditionele jaloezieën wel het geval is, zo zijn je duo rolgordijnen dus heel makkelijk schoon te houden! Ook kun je, net zoals met een gewoon rolgordijn, ervoor kiezen om het gordijn volledig omhoog te rollen of juist op precies de gewenste hoogte uitgerold te laten. Door de verschillende opties in kleur kun je met rolgordijnen alle kanten op en kiezen voor een speelse, strakke of juist serene look.

Duo rolgordijnen voor iedere ruimte in huis

Duo rolgordijnen komen vaak terug in de woonkamer, eetkamer of keuken van een huis. Mede vanwege het makkelijke bedieningssysteem en de speelse look, zijn duo rolgordijnen al snel echte blikvangers. Verduisterende duo rolgordijnen zijn daarnaast prima te gebruiken in bijvoorbeeld de slaapkamer, en ook in je thuiskantoor is dit type gordijn een fijn alternatief voor de wat meer standaard raambekleding.

In de dag of op de dag; wat is beter?

Advies op Maat 

Wanneer je er zelf nog niet helemaal uitkomt, kun je gratis gebruik maken van ons advies aan huis. Onze experts komen graag bij jou langs in huis of op kantoor om je te adviseren over de juiste product – & kleurkeuze. Hierbij meet hij of zij uiteraard ook jouw kozijnen op, laat je een ruime variatie aan kleurstalen zien, en stelt vrijblijvend een offerte samen. Interesse in ons advies aan huis? Vul dan ons contactformulier in voor het maken van een afspraak!

Hoge kwaliteit 

Wij leveren duo rolgordijnen van hoge kwaliteit. Al onze raamdecoratie is afkomstig van Europese partners en worden gemaakt van duurzame materialen, zodat ze lange tijd meegaan. Er worden daarnaast wekelijks nieuwe kleuren en opties toegevoegd aan onze webshop waardoor onze collectie zich blijft uitbreiden. Nog niet helemaal zeker waar je voor gaat? Vraag dan gratis kleurstalen aan en wees er op deze manier zeker van dat je de juiste keuze maakt!

Ben je bezig met het inrichten van meerdere ruimtes in huis? Neem dan ook eens een kijkje bij onze collecties overgordijneninbetweensvitrage, duo gordijnen, jaloezieënrolgordijnen en horren! HOME Raamdecoratie biedt passende raambekleding voor iedere woning  en helpt je graag met het realiseren van jouw droom-inrichting.