Raamhorren van Unilux

Raamhorren zijn eigenlijk onmisbaar in iedere woning, vooral met warm weer. Ook in de slaapkamer is het fijn frisse lucht te laten circuleren, maar dan zónder die vervelende muggen. Met een op maat gemaakte plissé raamhor wordt je draaikiepraam volledig afgedekt en kun je toch heerlijk genieten van een briesje in huis.

 

Raamhorren van Unilux

De plissé raamhorren van Home-Raamdecoratie vormen samen met de collectie hordeuren een mooi geheel. Onze horren worden kant en klaar geleverd, zijn te bestellen in verschillende kleuren en van hoge kwaliteit. Houd insecten buiten deze zomer en kies ook voor een raamhor op maat!

Jouw raamhor geheel op maat online besteld

Raamhorren zijn eigenlijk onmisbaar in iedere woning, vooral met warm weer. Ook in de slaapkamer is het fijn frisse lucht te laten circuleren, maar dan zónder die vervelende muggen. Met een op maat gemaakte plissé raamhor wordt je draaikiepraam volledig afgedekt en kun je toch heerlijk genieten van een briesje in huis. Onze raamhorren zijn makkelijk en snel te bestellen in de webshop, het enige wat wij nodig hebben zijn de maten van het betreffende kozijn (let op: voor een plissé raamhor meet je óp het kozijn, meer hierover in meetinstructies of neem een kijkje bij onze blogpost over in-en op de dag montage). Ook zijn er 3 verschillende kleuren omlijsting om uit te kiezen: zwart, antraciet & wit. Zo zijn onze plissé raamhorren geschikt voor vrijwel iedere woningstijl.

Voordelen van een plissé raamhor

Bij een plissé raamhor wordt het gaas in de hor opgevouwen en ontvouwt het zichzelf weer bij openen. De raamhorren klappen niet vanzelf weer uit maar blijven op de gewenste stand staan, waardoor ze heel makkelijk te bedienen zijn. Het sterke en duurzame gaas gaat jaren mee en houdt alle insecten en ander ongedierte buiten. Zo kun je het hele jaar door genieten van frisse lucht in huis!

Makkelijk te bevestigen

Onze hoge kwaliteit plissé raamhorren zijn geschikt voor draaikiepramen en kunnen heel handig op het kozijn gemonteerd worden met dubbelzijdig tape. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om de raamhorren extra in de hoeken te bevestigen met schroeven. Uiteraard sturen wij een uitgebreide montagehandleiding mee en is het daarnaast aan te raden onze montage documenten vooraf te bestuderen. Je zult zien dat het monteren zo een fluitje van een cent wordt. Toch liever wat extra hulp? Vink dan de optie ‘montageservice’ aan op de website en wij garanderen dat onze monteurs binnen no time op de stoep staan om je vakkundig en snel bij te staan!