Vitrage

Met vitrage kies je voor sfeer, veel lichtinval en een rijke uitstraling in huis. Vitrage (ook wel “voile” of “glasgordijn” genoemd) kan voor optimale privacy het beste gecombineerd worden met overgordijnen, maar is daarnaast ook prima als enige vorm van raamdecoratie te gebruiken. Door te kiezen voor vitrage op maat, worden jouw gordijnen kant en klaar thuis afgeleverd en kun je direct genieten van sfeer en licht in huis.

Gordijnen kleden een ruimte snel aan en kunnen echte sfeerbepalers zijn. Door te kiezen voor vitrage profiteer je van de sfeer en knusheid van gordijnen, maar laat je tegelijkertijd veel licht van buiten naar binnen schijnen. Dit creëert veel ruimte in huis, terwijl je toch enigszins beschermd bent tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf. Wil je liever meer privacy? Combineer je vitrage dan met overgordijnen, jaloezieën, of kies voor inbetween gordijnen.

Vitrage op maat

Vitrage werd voorheen vaak geassocieerd met een klassiek of ouderwets interieur. Inmiddels vind je vitrage terug in vrijwel ieder type woning; van modern tot Scandinavisch en industrieel. Door te kiezen voor witte vitrage ga je voor een neutrale look wat past bij iedere woonstijl. Daarnaast is een licht en neutraal type glasgordijn vanwege de lichtinval ook ideaal voor kleinere ruimtes die je hiermee optisch vergroot. Op zoek naar een bijzondere twist in huis? Kies dan voor zwarte of crèmekleurige vitrage!

Er wordt vaak gekozen voor vitrage in de woonkamer, al dan niet in combinatie met overgordijnen. Echter is vitrage ook een ideale keuze voor bijvoorbeeld de keuken of op het thuiskantoor. Ruimtes waar voldoende lichtinval heel belangrijk is, maar waar je ook wat extra sfeer en aankleding kunt gebruiken. Voor de badkamer raden we aan te kiezen voor aluminium jaloezieën, en in de slaapkamer komen rolgordijnen of overgordijnen het beste tot hun recht vanwege het verduisterende effect.

 

Vitrage

Met vitrage kies je voor sfeer, veel lichtinval en een rijke uitstraling in huis. Vitrage (ook wel “voile” of “glasgordijn” genoemd) kan voor optimale privacy het beste gecombineerd worden met overgordijnen, maar is daarnaast ook prima als enige vorm van raamdecoratie te gebruiken. Door te kiezen voor vitrage op maat, worden jouw gordijnen kant en klaar thuis afgeleverd en kun je direct genieten van sfeer en licht in huis.  

Voordelen van vitrage 

Gordijnen kleden een ruimte snel aan en kunnen echte sfeerbepalers zijn. Door te kiezen voor vitrage profiteer je van de sfeer en knusheid van gordijnen, maar laat je tegelijkertijd veel licht van buiten naar binnen schijnen. Dit creëert veel ruimte in huis, terwijl je toch enigszins beschermd bent tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf. Wil je liever meer privacy? Combineer je vitrage dan met overgordijnen, jaloezieën, of kies voor inbetween gordijnen.

Meer lezen over inbetweens

Vitrage voor verschillende interieurstijlen 

Vitrage werd voorheen vaak geassocieerd met een klassiek of ouderwets interieur. Inmiddels vind je vitrage terug in vrijwel ieder type woning; van modern tot Scandinavisch en industrieel. Door te kiezen voor witte vitrage ga je voor een neutrale look wat past bij iedere woonstijl. Daarnaast is een licht en neutraal type glasgordijn vanwege de lichtinval ook ideaal voor kleinere ruimtes die je hiermee optisch vergroot. Op zoek naar een bijzondere twist in huis? Kies dan voor zwarte of crèmekleurige vitrage!

Vitrage voor verschillende ruimtes in huis 

Er wordt vaak gekozen voor vitrage in de woonkamer, al dan niet in combinatie met overgordijnen. Echter is vitrage ook een ideale keuze voor bijvoorbeeld de keuken of op het thuiskantoor. Ruimtes waar voldoende lichtinval heel belangrijk is, maar waar je ook wat extra sfeer en aankleding kunt gebruiken. Voor de badkamer raden we aan te kiezen voor aluminium jaloezieën, en in de slaapkamer komen rolgordijnen of overgordijnen het beste tot hun recht vanwege het verduisterende effect.

Keuze in vitrage  

Neig je ook naar het aanschaffen van vitrage maar twijfel je nog aan de juiste stof of kleur? Bestel dan gratis kleurstaaltjes op onze website en bekijk de mogelijkheden eerst op je gemak thuis voordat je een keuze maakt! Naast het bepalen van de kleur en stof van jouw vitrage, kies je vooraf ook voor de gewenste gordijnplooi. Hierbij biedt Home Raamdecoratie de keuze uit een enkele, dubbele of wave plooi. Vragen over gordijnplooien? Stel ze aan ons adviseurs of lees verder in ons artikel over gordijnplooien!

Om je nog beter op weg te helpen, biedt Home Raamdecoratie ook gratis advies aan huis. Onze adviseur komt graag bij jou langs om je te adviseren, tips te geven en geheel vrijblijvend je ramen in te meten en een offerte op te stellen. Dit doen onze adviseurs niet alleen voor vitrage maar voor ons gehele aanbod aan raamdecoratie op maat, zodat het inrichten en aankleden van je (nieuwe) woning helemaal naar wens gaat. Makkelijker wordt het niet!

Vitrage op maat besteld 

Vitrage bestellen gaat heel makkelijk via onze webshop, waar je simpel en snel je gewenste maten, kleur en plooi kiest voordat je bestelling in gang wordt gezet. Met ons online meethulp – stappenplan is het inmeten van je kozijnen daarnaast zo gepiept en hoef je thuis niet meer zelf aan de slag met bijsnijden of innemen.

Nog vragen over onze ruime collectie vitrage? Of op zoek naar tips & inspiratie? Lees dan onze blogs of neem contact op met onze adviseurs. Bij Home Raamdecoratie helpen we graag mee met het realiseren van jouw woonwensen op het gebied van raambekleding!