Jaloezieën

Jaloezieën zijn de ideale keuze als je zelf de maximale controle wilt behouden over lichtinval, privacy en doorkijk van binnen naar buiten. Extra handig bij jaloezieën is de mogelijkheid om ze naar voren of achteren te kantelen. Bij het kantelen naar achteren geniet je wel van daglicht in huis maar kunnen passanten niet naar binnen kijken. Op deze manier profiteer je van optimale privacy!

Jaloezieën op maat

Jaloezieën zijn daarnaast ideaal te combineren met bijvoorbeeld overgordijnen of vitrage. Daarnaast zijn jaloezieën – in tegenstelling tot veel andere raambekleding opties – een ideale keuze voor in de badkamer, vanwege de vochtbestendigheid van het aluminium.

Ook voor kleine budgetten zijn jaloezieën ideaal; aluminium lamellen zijn al snel erg betaalbaar en ook nog eens makkelijk schoon te maken. Perfect voor bijvoorbeeld een studentenkamer of kantoorruimte! Op zoek naar een luxe uitstraling in je woning? Dan zijn houten jaloezieën in zwart of grijs aan te raden ter verrijking van bijvoorbeeld de woon – eet – of slaapkamer.

 

Jaloezieën

Op zoek naar jaloezieën voor het hele huis? Dan ben je bij Home Raamdecoratie aan het juiste adres! De tijd dat jaloezieën alleen werden aangeschaft voor de bad – en slaapkamer is verleden tijd, inmiddels kun je overal in huis uit de voeten met een breed scala aan jaloezieën in verschillende kleuren en materialen. Creëer een luxe uitstraling met donkere houten lamellen of ga juist voor strak met aluminium. Op zoek naar een meer natuurlijke uitstraling in huis? Dan zijn bamboe jaloezieën de juiste keuze!

De voordelen van jaloezieën 

Jaloezieën zijn de ideale keuze als je zelf de maximale controle wilt behouden over lichtinval, privacy en doorkijk van binnen naar buiten. Extra handig bij jaloezieën is de mogelijkheid om ze naar voren of achteren te kantelen. Bij het kantelen naar achteren geniet je wel van daglicht in huis maar kunnen passanten niet naar binnen kijken. Op deze manier profiteer je van optimale privacy!

Jaloezieën zijn daarnaast ideaal te combineren met bijvoorbeeld overgordijnen of vitrage. Daarnaast zijn jaloezieën – in tegenstelling tot veel andere raambekleding opties – een ideale keuze voor in de badkamer, vanwege de vochtbestendigheid van het aluminium.

Ook voor kleine budgetten zijn jaloezieën ideaal; aluminium lamellen zijn al snel erg betaalbaar en ook nog eens makkelijk schoon te maken. Perfect voor bijvoorbeeld een studentenkamer of kantoorruimte! Op zoek naar een luxe uitstraling in je woning? Dan zijn houten jaloezieën in zwart of grijs aan te raden ter verrijking van bijvoorbeeld de woon – eet – of slaapkamer.

Houten of aluminium jaloezieën 

Door het gebruik van verschillende materialen creëer je met jaloezieën al snel een geheel eigen woonstijl in verschillende ruimtes van het huis. Voor een strakke uitstraling kies je voor aluminium, heel handig bijvoorbeeld voor in de keuken en badkamer vanwege de vochtbestendigheid van de lamellen. Door het dunne maar sterke materiaal zijn aluminium jaloezieën bovendien een lichtgewicht optie, en daarnaast zijn ze ook nog eens makkelijk schoon te houden.

Ga je toch liever voor een iets rijkere en luxe look? Neem dan eens een kijkje bij onze collectie houten jaloezieën in verschillende maten en kleuren. Perfect voor in de woonkamer!

Bekijk onze collectie aluminium jaloezieën

Bekijk onze collectie houten jaloezieën

Jaloezieën op maat 

Ieder kozijn is anders en standaard jaloezieën passen dan ook vaker niet dan wel. Voorkom kieren of extra zaag-taferelen en kies voor de perfecte afwerking met onze jaloezieën op maat. In onze webshop bestel je jouw raamdecoratie geheel naar wens. Zo bepaal je zelf de kleur, plaatsing (in of op de dag) en bedieningslocatie. Kom je er niet helemaal uit of twijfel je nog? Bestel dan makkelijk en snel kleurstalen in onze webshop of maak gebruik van ons gratis advies aan huis. Onze adviseur komt graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken, opties te laten zien en vrijblijvend een offerte samen te stellen.

Inmeten van kozijnen

Om de juiste maten door te kunnen geven voor jouw jaloezieën op maat, is het allereerst noodzakelijk om te bepalen of je jouw raamdecoratie op het kozijn (op de dag) of in het kozijn (in de dag) bevestigd wilt hebben. Beide opties kennen hun voor-en nadelen en wat werkt voor jouw woning hangt af van het type raam, de functie van de raamdecoratie en de uitstraling waar je voor gaat.

Meer weten over in de dag en op de dag montage? Lees dan verder in onze blogpost! 

Ben je er over uit hoe je je raamdecoratie gemonteerd wilt hebben?  Pak dan onze meetinstructies erbij en gebruik het stappenplan om heel makkelijk de juiste maten door te kunnen geven. Met onze jaloezieën op maat past jouw raamdecoratie straks naadloos in je interieur.

Hoge kwaliteit jaloezieën op maat

Heb je al een favoriet in ons assortiment gevonden? Met onze jaloezieën schaf je gegarandeerd producten van hoge kwaliteit aan. Wij werken direct vanaf de eerste stap met zorg aan jouw bestelling en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Heb je vragen over het opmeten of bestellen, of zoek je advies op maat? Neem gerust contact op zodat we je kunnen helpen bij het vinden van de beste jaloezieën voor jouw woonwensen.