Horren van Unilux

Met de juiste hor geniet iedereen van een heerlijk briesje in huis zónder ongewenst bezoek van insecten en ander ongedierte. Met onze op maat gemaakte hordeuren en raamhorren is er voor elke woning wel een passende hor te vinden. Bestellen doe je makkelijk online, monteren snel en simpel thuis!

 

Horren van Unilux

Met de juiste hor geniet iedereen van een heerlijk briesje in huis zónder ongewenst bezoek van insecten en ander ongedierte. Met onze op maat gemaakte hordeuren en raamhorren is er voor elke woning wel een passende hor te vinden. Bestellen doe je makkelijk online, monteren snel en simpel thuis!

Hordeuren voor iedere woning

Reken af met insecten in huis! Bij Home-Raamdecoratie bestel je de zogenaamde plissé-deur; een handige hordeur geschikt voor vrijwel iedere woning en gemakkelijk zelf te monteren. De plissé hordeur schuift geruisloos open en dicht, wordt geplaatst op zowel naar buiten draaiende als openslaande deuren en kan op iedere stand worden vastgezet. De drempel is laag (slechts een aantal millimeter) waardoor de hordeur ook prima geschikt is voor rolstoelgebruikers.

Horren op maat

Onze plissé hordeuren zijn daarnaast gemaakt van hoge kwaliteit en zeer eenvoudig te bedienen. De hor blijft op ieder gewenst punt open staan en biedt stevig gaas wat jaren meegaat. Installatie gaat makkelijk zelf, mede door onze instructievideo’s en bijgeleverde montagehandleiding.

Zodra je plissé hordeur is geleverd, plaats je deze makkelijk en snel op het kozijn (‘op de dag’). Bij iedere hordeur wordt standaard een montagehandleiding geleverd, waarin je stap voor stap wordt meegenomen in het proces van plaatsing.

De raamhorren van Home-Raamdecoratie

Ook voor de ramen in huis bieden wij voldoende keuze uit hoge kwaliteit plissé horren. Bij een plissé raamhor wordt het gaas in de hor opgevouwen en ontvouwt het zichzelf weer bij openen. De raamhorren klappen niet vanzelf weer uit maar blijven op de gewenste stand staan, waardoor ze heel makkelijk te bedienen zijn. Het sterke en duurzame gaas gaat jaren mee en houdt alle insecten en ander ongedierte buiten. Zo kun je het hele jaar door genieten van frisse lucht in huis!

Raamhorren zijn eigenlijk onmisbaar in iedere woning, vooral met warm weer. Ook in de slaapkamer is het fijn frisse lucht te laten circuleren, maar dan zónder die vervelende muggen. Met een op maat gemaakte plissé raamhor wordt je draaikiepraam volledig afgedekt en kun je toch heerlijk genieten van een briesje in huis. Onze raamhorren zijn makkelijk en snel te bestellen in de webshop, het enige wat wij nodig hebben zijn de maten van het betreffende kozijn (let op: voor een plissé raamhor meet je óp het kozijn, meer hierover in onze meetinstructies). Ook zijn er 3 verschillende kleuren omlijsting om uit te kiezen: zwart, antraciet & wit. Zo zijn onze plissé raamhorren geschikt voor vrijwel iedere woningstijl.

Zelf makkelijk opmeten

Bij het bestellen van je hordeur of raamhor vragen wij naar de afmetingen van het desbetreffende kozijn. Vragen over het opmeten? Lees onze meet-instructies hier of maak gebruik van onze meethulp op afstand. Zo weet je zeker dat je hor helemaal op maat geleverd wordt en is het installeren zo gedaan.

Als je nog wat extra advies kunt gebruiken, is het ook mogelijk gebruik te maken van ons gratis Advies op Maat waarbij 1 van onze experts bij je langskomt om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Hij of zij zal ook de verschillende maten opnemen en een vrijblijvende offerte samenstellen. Deze service bieden wij zowel aan huis als op kantoor!

Ook hulp nodig bij het monteren van je horren? Kies dan voor onze montageservice; voor slechts €27,50 per item + voorrijkosten helpen onze monteurs je vakkundig en snel met de installatie van je raamhor of hordeur.

Overige raamdecoratie op maat 

HOME Raamdecoratie biedt naast horren nog meer raambekleding op maat waaronder vitrageovergordijnenjaloezieën, duo rolgordijnen en rolgordijnen. Neem gerust een kijkje in onze website en neem bij vragen contact op met 1 van onze adviseurs. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de raamdecoratie die geschikt is voor jou woning, uiteraard geheel op maat gemaakt!