Raambekleding

Raambekleding in je huis? Doen! Het is een aanvulling en een echte sfeermaker. Naast dat het dus zorgt voor extra sfeer in jouw woning, is het ook nog eens functioneel. Zo kun je met raambekleding bijvoorbeeld eenvoudig het lichtinval controleren, maar kun je ook zelf beslissen hoeveel privacy je wenst in jouw huis. Perfect dus! Maak je ruimte af met onze raambekleding! Let erop dat niet alle soorten raambekleding geschikt zijn voor iedere woonruimte. Maar waar moet je nou eigenlijk op letten als je raambekleding wilt gaan aanschaffen? Wat zijn de meest populaire soorten? En wat zijn de bijbehorende kenmerken en eigenschappen? Maak je ruimte af met onze raambekleding! Let erop dat niet alle soorten raambekleding geschikt zijn voor iedere woonruimte. We vertellen je graag meer over op onze webshop en blog inspiratie pagina. Wil je graag meer weten over raambekleding? Ontdek de verschillende soorten hieronder!

Raambekleding kopen

Voor het aanschaffen van raambekleding zijn er meerdere soorten waar je uit kunt kiezen. Wij hebben de populairste soorten voor je uitgelicht, zodat je exact kunt zien welke raambekleding er past bij jouw ruimte. Vind je een mooi product maar twijfel je nog over de kleur en het materiaal? Vraag dan gratis kleurstalen aan. Vind je een mooi product maar twijfel je nog over de kleur en het materiaal? Wij sturen de kleurstalen gratis en binnen 2 werkdagen naar je toe zodat je de kwaliteit thuis op je gemak kunt voelen en testen.

Jaloezieën

Raambekleding die sfeer en privacy combineert? Jaloezieën zijn dan een prima keus! Bepaal zelf hoeveel licht je in woning wilt en hoeveel inkijk je wilt beperken. Jaloezieën als raambekleding kopen? Je kunt dan kiezen uit verschillende materialen, zoals hout, aluminium en bamboe. Het zijn horizontale lamellen die je kunt kantelen, zover je dat zelf wenst. Bepaal zelf hoeveel licht je in woning wilt en hoeveel inkijk je wilt beperken. Jaloezieën als raambekleding kopen? Houten jaloezieën zorgen voor warmte en worden veel gebruikt in moderne en landelijke interieurs. Aluminium jaloezieën worden veel gebruikt in strakke en industriële interieurs. Naast de keuze in materiaal zijn de jaloezieën in verschillende maten en kleuren leverbaar.

Bekijk onze jaloezieën

Rolgordijnen

Dit type raambekleding is laag in prijs en het past ook nog eens in vrijwel iedere woonstijl. Rolgordijnen zijn populaire type raambekleding op dit moment. Bovendien is het geschikt voor vrijwel alle ruimtes in je woning. Het bedienen van deze raambekleding is erg eenvoudig, want de lichtinval bepaal je door het rolgordijn op te halen of te laten zakken. In het woongedeelte kun je met een transparante of lichtdoorlatende stof de mate van lichtinval controleren. Een verduisterende stof is meer geschikt voor in je slaapkamer en voor ruimtes waar je volledige privacy wenst. Rolgordijnen zijn leverbaar in veel verschillende maten en stofsoorten, er is altijd wel een gordijn die bij jouw eisen en wensen past.

Bekijk onze rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen, oftewel roljaloezieën zijn enorm trendy en zijn de ideale combinatie tussen sfeer en functionaliteit. De stof heeft twee banen, één baan is transparant en de ander is dicht. Deze stoflagen kun je langs elkaar heen bewegen om zo de lichtinval en inkijk te bepalen. Je kunt ze in iedere positie stoppen. Ze worden vaak toegepast in moderne en trendy interieurs. In de slaapkamer kun je voor een verduisterende stof kiezen, dit bevordert je nachtrust. Dit type raambekleding zorgt voor veel sfeer en bovendien kun je eenvoudig bepalen wat het lichtinval en de inkijk is. Duo rolgordijnen zijn geschikt voor alle ruimtes en passen in veel woonstijlen. Ze worden vaak toegepast in moderne en trendy interieurs. In de slaapkamer kun je voor een verduisterende stof kiezen, dit bevordert je nachtrust. Dit type raambekleding is leverbaar in veel verschillende stoffen, kleuren en maten.

Bekijk onze duorolgordijnen

Gordijnen

Gordijnen als raambekleding? Hiermee creëer je een huiselijke en warme sfeer. Met gordijnen bepaal je zelf eenvoudig de hoeveelheid lichtinval en de mate van privacy. In onze ruime collectie vind je altijd een gordijn dat bij jou past. Hiermee creëer je een huiselijke en warme sfeer. Met gordijnen bepaal je zelf eenvoudig de hoeveelheid lichtinval en de mate van privacy. Zo hebben we vitragesinbetweens en overgordijnen. Ook hebben we overgordijnen die helemaal geen licht doorlaten, deze vind je in onze verduisterende collectie. In onze gordijnen collecties vind je unieke en soepel vallende gordijnstoffen. Ga jij voor een optimaal resultaat? Combineer onze gordijnen dan met een andere soort raambekleding!

Bekijk onze gordijnen

Meer weten over raambekleding

Vind je het lastig om te bepalen welke raambekleding er het beste bij jou huis past? Neem dan contact op met één van onze adviseurs en we helpen je graag verder met het uitkiezen van raambekleding die helemaal past bij jouw wensen en eisen.

Zoals je kunt zien zijn er heel veel soorten raambekleding waar je uit kunt kiezen.