Rolgordijnen

Wanneer je op zoek bent naar het gemak en de aankleding van een rolgordijn maar ook graag voldoende licht naar binnen laat, is een transparant of lichtdoorlatend rolgordijn een uitstekende keuze. Denk hierbij aan de voordelen van vitrage: ook bij dit type raamdecoratie behoud je de sfeer van raambekleding in huis, maar geniet je tegelijkertijd van licht en ruimtelijkheid.

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat kopen? Maak dan hier je keuze uit onze ruime collectie! Welke stijl je ook zoekt voor jouw interieur, wij hebben raamdecoratie die altijd perfect past. Rolgordijnen zijn eenvoudig te bedienen met een oprolsysteem en koord. Zo zijn ze functioneel, maar met de kleur – en stofkeuze kun je alle kanten uit. Op deze manier creëer je met rolgordijnen op maat snel veel sfeer in jouw woonruimte.

Rolgordijnen op maat

Het praktische van een rolgordijn is dat het makkelijk is om ze precies op de gewenste stand open te laten: zo blokkeer je bijvoorbeeld de felle zon maar laat je toch ook de rest van het daglicht binnen. Daarnaast zijn rolgordijnen budgetvriendelijk, goed te combineren met andere raambekleding en geschikt voor iedere ruimte in huis.

Lichtdoorlatende rolgordijnen 

Wanneer je op zoek bent naar het gemak en de aankleding van een rolgordijn maar ook graag voldoende licht naar binnen laat, is een transparant of lichtdoorlatend rolgordijn een uitstekende keuze. Denk hierbij aan de voordelen van vitrage: ook bij dit type raamdecoratie behoud je de sfeer van raambekleding in huis, maar geniet je tegelijkertijd van licht en ruimtelijkheid.

Heb je er ook wel eens over nagedacht om een rolgordijn te gebruiken ter afscherming van een (loze) ruimte? Door hier een lichtdoorlatend rolgordijn voor te gebruiken creëer je een duidelijke afscheiding, werk je rommel makkelijk weg, maar behoud je tegelijkertijd ruimtelijkheid in je woning. Een makkelijke, budgetvriendelijke en ideale oplossing voor bijvoorbeeld de inrichting van een studentenkamer!

Bekijk onze collectie Lichtdoorlatende Rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen  

Voor een goede nachtrust is een verduisterend rolgordijn de juiste keuze. Het voordeel van een dikkere stof is dat deze ook nog eens zonwerend werkt waardoor een ruimte minder snel opwarmt bij hoge temperaturen buiten. Ideaal dus voor een slaapkamer, kinderkamer of kantoorruimte. Onze collectie verduisterende rolgordijnen komt in een ruime variatie aan kleuren, waardoor er voor iedere woonruimte wel een geschikt rolgordijn te vinden is.

Bekijk onze collectie Verduisterende Rolgordijnen

Rolgordijnen inmeten 

Bij het bestellen van je gewenste rolgordijnen geef je vooraf de juiste kozijn maten door. Op deze manier worden jouw gewenste rolgordijnen precies op maat afgeleverd en hoef je niets meer te zagen, snijden of knippen. Hulp nodig bij het inmeten? Bekijk dan onze online meetinstructies; deze nemen je stap voor stap mee in het proces. Zo kan het bijna niet fout gaan!

Weet je al of jouw rolgordijnen op het kozijn (op de dag) of in het kozijn (in de dag) komen te hangen? Deze keuze zul je moeten maken vóórdat je je rolgordijnen bestelt zodat de maten correct doorkomen. Al wordt er vaak gekozen voor “in de dag” – montage, zijn er ook voordelen te bedenken voor monteren op het kozijn. Meer hierover lees je in onderstaande blogpost:

Verder lezen: In de Dag of Op de Dag montage 

Ruime keuze in rolgordijnen op maat 

Wij hebben bij Home Raamdecoratie een grote collectie rolgordijnen en duo rolgordijnen op voorraad, waarbij er de mogelijkheid is te kiezen tussen verschillende kleuren voor zowel de cassette als de stof zelf. Het plaatsen van het rolgordijn kan zowel op het kozijn (op de dag) als in het kozijn (in de dag), en daarnaast is het mogelijk te kiezen uit het materiaal en de locatie van het bedieningssysteem. Al onze rolgordijnen en duo rolgordijnen zijn van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. De levering van jouw rolgordijn komt daarnaast met uitgebreide montage instructies waardoor het plaatsen een fluitje van een cent wordt. Mocht je er nog niet helemaal uit zijn, is het mogelijk om gratis kleurstaaltjes vooraf te bestellen in onze webshop. Ook biedt Home Raamdecoratie advies aan huis, waarbij één van onze adviseurs geheel vrijblijvend bij jou thuis of op kantoor langskomt om de mogelijkheden te bespreken, te tonen en een offerte samen te stellen. Hierbij worden jouw kozijnen direct ingemeten en hoef je dus zelf nergens meer aan te denken!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje in op onze website om inspiratie op te doen, of maak direct een afspraak!